Et fucking livestreaming blogindlæg

Jeg har lovet mig selv at skrive et indlæg inden det bliver december, men tiden er -selvfølgelig- løbet fra mig. Derfor udgiver jeg et ufærdigt indlæg og opdaterer det løbende cirka hvert femte minut indtil kl. 21.45. Det er måske et originalt påfund!? God fornøjelse med at følge skriveprocessen undervejs.

En positiv nyhed i mediebilledet er det nye debatforum konfront sm vil skabe et rum for og af den radikale venstrefløj.

Ligesom politikere har et standpunkt, indtil de tager et nyt, fordi taburetkløen melder sig, så skifter de såkaldte pendulord betydning. For eksempel er det meget længe siden, at partiet det radikale venstre udgjorde den radikale venstrefløj. I stedet konkurrerer de med dansk folkeparti om at gøre Danmark mere skævt, afhængig af hvem der har de afgørende mandater.

Indenfor den matematiske disciplin spilteori kaldes en person for diktator, hvis vedkommende får sin vilje oftere end forventet ud fra en sandsynlighedsbetragtning…

Sidstnævnte parti har tyvstartet valgkampen med en annoncekampagne, hvor det hævder at passe på Danmark og at være den lille mands parti. Socialdemokraterne står ikke tilbage for dem og påstår, at de er de rette til at samle Danmark.

Ja, og Dolly Parton sover på maven…

(fortsættes)

Reklamer

1 kommentar

Filed under fordrukkent sludder, ligegyldigheder, politik, satire

One response to “Et fucking livestreaming blogindlæg

  1. ghettodjoe

    Hvis nogen af uransagelige grunde ikke vil have deres skriverier vist under ‘seneste indlæg’, så hjælper det tilsyneladende at skrive ‘fucking’ i titlen på indlægget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s